Relationer

Find dit nye fællesskab på Boblberg

Publiceret 15-05-2024

I Thisted Kommune har vi en lokal indgang til platformen Boblberg, der skaber nye fællesskaber og venskaber baseret på fælles interesser.

Der er alt for mange i Thy – og resten af Danmark - der føler sig alene, mangler fællesskaber eller nogen, de kan dele en interesse med.

Derfor har Boblberg skabt en lokal indgang for Thisted Kommunes borgere. 

Boblberg er en dansk app og hjemmeside for sociale fællesskaber. Her kan thyboerne møde nye mennesker og skabe venskaber baseret på fælles interesser.  

Det fortæller Bent Fuglsbjerg, der er leder for sundhed i Thisted Kommune.  

- Vi ved at sunde fællesskaber og relationer har enorm stor betydning for vores mentale sundhed, og Boblberg er et rigtig stærkt redskab til at styrke netop det. Derfor vil vi gerne udbrede kendskabet til platformen, så flest mulige får chancen for at opleve, hvad Boblberg kan gøre for dem.  

Sådan fungerer det 

På Boblberg kan du oprette opslag, som andre kan se og henvende sig til. Disse opslag kaldes også for "bobler".

Du kan kigge på andres bobler og finde personer med samme interesser som dig selv. Når du falder over en bobl, som virker interessant, kan du række ud til vedkommende ved at skrive en privat besked.

Du kan også blive inspireret til at oprette din egen bobl, hvor du f.eks. kan søge efter nye venner og veninder, en rejsemakker, madklub, kulturgruppe, barselsveninder, træningsmakker og meget andet.

- Styrken ved Boblberg er, at der er så mange forskellige typer af fællesskaber og interesser at vælge imellem. Derfor vil der være åbne og tilgængelige fællesskaber, der venter på netop dig, siger Bent Fuglsbjerg.  

På Boblberg findes der ingen likes og kommentarer, og man kan ikke se, hvor mange henvendelser andre har fået. 

Du opretter dig via linket her: Link til Boblberg.