Frivillig & job

Vær med til at gøre en forskel

På ældreområdet i Thisted Kommune søger vi løbende nye hænder, der har lyst til at være medskabere af det frie ældreliv i Thy. 

Du kan både gøre en forskel ved at blive en af vores nye kollegaer, men der er også rig mulighed for at bidrage med frivillig arbejdskraft.

Søg job i Thisted Kommune

Er du vores nye kollega? Vi søger løbende nye medarbejdere på ældreområdet.

Link til ledige stillinger 

 

Vil du være elev?

Du kan både blive elev som både SOSU-hjælper og SOSU-assistent.

Læs mere her

Bliv frivillig

Du kan også gøre en stor forskel som frivillig i Thy, og der er rigtig mange forskellig ting, du kan vælge imellem.

Læs mere om mulighederne.

Medarbejderfortællinger

Bliv klogere på, hvordan det er at være ansat på ældreområdet i Thisted Kommune. I videoerne nedenfor møder du to af vores kollegaer, som begge er med til at gøre en forskel for de ældste borgere i Thy.

- Jeg synes, det er livsbekræftende at kunne hjælpe andre, hvor man ved, de ikke selv kan. Emilie Jeppesen arbejder som ufaglært SOSU-medhjælper i Thy. Det har givet hende en masse erfaring og mod på at læse videre til sygeplejerske.

Som SOSU-medhjælper er Helena Ottesen hver dag med til at skabe glæde og livskvalitet hos ældre borgere her i Thy. Du kan også blive ansat som ufaglært SOSU-medhjælper. Det er en rigtig god måde at finde ud af, om faget er noget for dig.

Bliv frivillig

I Thy er vi beriget af en masse skønne frivillige. De bidrager med både stort og småt, men hver enkelt af dem, er med til at gøre en uundværlig forskel på ældreområdet i Thisted Kommune. 

Hver eneste dag er der frivillige i Thy, der øger livskvaliteten hos en ældre borger, eller giver dem skønne oplevelser og samvær i dagligdagen. 

Og der er også en plads til dig. 

Måske har du lyst til at cykle en tur med en plejehjemsbeboer eller drikke en kop kaffe med en ensom ældre?

Du bestemmer helt selv, hvad der giver mening for dig, og hvor mange timer, du har lyst og mulighed for at bidrage med.

Sådan gør du

Kontakt Frivillig Thy, Nytorv 8, 7700 Thisted
Mail: post@frivilligthy.dk
Telefon: 9791 1877

De vil spørge lidt ind til, hvad du har lyst og mulighed for at bidrage med, og så vil de hjælpe med at finde et sted til dig, hvor du vil kunne gøre den største forskel. 

Du kan også kontakte de enkelte plejecentre direkte, hvis du har et konkret ønske om at bidrage på dit lokale plejecenter. 

Du finder listen over plejecentrene i Thisted Kommune her: Link til oversigt over plejecentre.

Fortællinger